Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Lun Aug 15, 2022 4:52 pm scrie:Cum adică nu ne-am dat noi viață?
De ce am avea dreptul să o luăm? Pentru că CICĂ am avea liber-arbitru.
Dacă eu îți dau ție o pungă cu căcat, ești obligată să o păstrezi? Nu ai voie să o arunci, dacă nu-ți place?
Poate unora nu le place "darul" vieții. De ce să ajungă în iad?
Lily » Dum Aug 28, 2022 8:20 pm scrie:Crima impotriva ta, sinuciderea.
Dream Catcher » Dum Iun 26, 2022 6:08 am scrie:Avem dreptul la viață. Dar avem noi și dreptul la moarte, oare?
BOR consideră suicidul un păcat. Și nu face slujbe sinucigașilor.
Paco_ste » Mie Aug 31, 2022 4:04 pm scrie:Lily » Dum Aug 28, 2022 8:20 pm scrie:Crima impotriva ta, sinuciderea.
Sinuciderea nu e crima. Dealtfel nici uciderile nu sunt crime daca si dumnezeu indeamna la ucideri.
In razboaie oamenii se ucid intre ei si nu se considera crima.
Uite, comunitatea internationala se codeste sa-l declare pe Putin criminal de razboi. Parca Biden intr-un acces de furie il nume criminal, iar consilierii sai l-au sfatuit sa renunte la astfel de limbaj, findca daca ar fi asa, unii presedinti ai SUA ar trebui si acestia considerati criminali de razboi lansand asupra civililor japonezi 2 bombe atomice.
Lily » Dum Sep 04, 2022 4:30 pm scrie:Pur și simplu noi nu știm să ne oprim. Un păcat duce la altul, și la altul, și la altul, .
Lily » Dum Sep 11, 2022 7:24 pm scrie:Nu sunt de acord că singurul păcat este necunoașterea lui Dumnezeu, pentru că Adam și Eva Il cunoșteau, mergeau cu El prin grădină. Păcatul lor a fost că au vrut ca ei să decidă ce este bine și ce este rău..
Dream Catcher » Dum Sep 18, 2022 12:30 am scrie:Nu știu ce vrei să zici cu citatul ăla.
Lily » Dum Oct 09, 2022 10:09 pm scrie:Dream Catcher » Dum Sep 18, 2022 12:30 am scrie:Nu știu ce vrei să zici cu citatul ăla.
Ca omul vrea ce nu ii aduce fericirea. Oamenii vor sa fie bogati, dar oamenii bogati nu sunt fericiti, deci vor ceva ce nu le va aduce fericirea. Doar Dumnezeu iti poate da pace si fericire, restul sunt iluzii. Orice om care nu Il cunoaste se gandeste la sinucidere pentru ca fara El nu exista fericire. El este sursa iubirii, pacii, fericirii. De asta in Iad este rau, pentru ca lipseste El.
Biblia nu este inselatoare si nu arunca o umbra de indoiala asupra lui Dumnezeu, doar Il arata in totalitatea Lui. A crede ca Dumnezeu nu pedepseste relele este o greseala. El vrea ca toti sa ne indreptam si sa avem viata vesnica cu El, dar este sfant si drept. Sa nu uitam ca nu a fost om care sa aiba contact cu El si sa nu ii fie frica de El, dar nu o frica ca de un dusman, ci o frica de dreptatea si maretia Lui.
Dream Catcher » Vin Oct 21, 2022 3:33 pm scrie:Eu cunosc destui atei fericiți.
Presupunerile tale, nu au fundament logic și rațional.
Lily » Mie Noi 02, 2022 12:14 am scrie:Dream Catcher » Vin Oct 21, 2022 3:33 pm scrie:Eu cunosc destui atei fericiți.
Presupunerile tale, nu au fundament logic și rațional.
Nu exista fericire daca te rezumi la tine. Chiar daca esti director de banca esti nefericit ca nu esti directorul unei banci mai mari. Cand tu esti indicatorul, tu esti dumnezeul tau, atunci nu ai fericire.
Da, am credinta, asta ma tine, increderea in El. Daca trebuia sa ma bazez pe mine nu mai eram de muuuuuuuuuuuult.Nu zic ca Il inteleg intodeauna sau ca sunt fericita cu deciziile Lui, dar stiu ca pot avea incredere in El si in caracterul Lui, deci si daca nu vad luminita, am incredere.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori