Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Sâm Dec 10, 2022 11:06 pm scrie:Da, a platit pentru noi. Greselile se platesc, cineva trebuie sa plateasca datoriile, dar El fiind iubitor le-a platit pentru noi, daca acceptam, nu suntem obligati.
Paco_ste » Mar Dec 13, 2022 7:27 pm scrie:Lily » Sâm Dec 10, 2022 11:06 pm scrie:Da, a platit pentru noi. Greselile se platesc, cineva trebuie sa plateasca datoriile, dar El fiind iubitor le-a platit pentru noi, daca acceptam, nu suntem obligati.
Si miliardele de oameni care au murit mai inainte sa se nasca isus, ce datorii aveau si cine le-a platit ? Ca ei habar nu au saracii ca s-au nascut cu datorii si cine le-a preluat.
Manole » Mie Dec 14, 2022 9:09 pm scrie:mai bine platea ratele la banci
Dream Catcher » Vin Dec 16, 2022 8:16 pm scrie:Eu chiar cred că a existat.
Doar că era un simplu om. Nicidecum, zeu!
Probabil un om cu probleme psihice.
Dream Catcher » Vin Dec 16, 2022 8:16 pm scrie:Eu chiar cred că a existat.
Doar că era un simplu om. Nicidecum, zeu!
Probabil un om cu probleme psihice.
Paco_ste » Mar Dec 13, 2022 7:27 pm scrie:Lily » Sâm Dec 10, 2022 11:06 pm scrie:Da, a platit pentru noi. Greselile se platesc, cineva trebuie sa plateasca datoriile, dar El fiind iubitor le-a platit pentru noi, daca acceptam, nu suntem obligati.
Si miliardele de oameni care au murit mai inainte sa se nasca isus, ce datorii aveau si cine le-a platit ? Ca ei habar nu au saracii ca s-au nascut cu datorii si cine le-a preluat.
Lily » Vin Dec 30, 2022 12:46 am scrie:A platit prin suferinta, nu prin bani. Bogatia in general se refera la avutii.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori