Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Lun Mar 30, 2020 3:04 am scrie:Ar fi interesant de menționat că Martorii lui Iehova nu cred în existența Iadului și nici nu serbează Crăciunul.
Dream Catcher » Joi Apr 09, 2020 2:51 am scrie:Deși am 30+ ani, la mine încă vine Moș Crăciun. Și la mine, și la sora mea. De fapt, fiecare este "Moșul" celuilalt.
Iar, cînd ne trezim (în dimineața Crăciunului), în timp ce desfacem cadourile, ne uităm la "Home Alone".
Funny story: Prima oară cînd l-am văzut, am crezut că este horror.
Dream Catcher » Lun Apr 20, 2020 3:25 am scrie:Țiganii sunt sociali. Nu oamenii.
Dream Catcher » Dum Apr 26, 2020 5:06 pm scrie:Păi e o sectă!
Și, din cîte știu, nu este pe lista scurtă a confesiunilor recunoscute de stat.
Dream Catcher » Mie Mai 20, 2020 12:10 pm scrie:Dacă sunt lipsiți de habotnicie, de ce împart pliante prin parcuri?
Dream Catcher » Mar Iun 16, 2020 3:53 am scrie:Poi și eu vreau să-i salvez pe ei. De la irosirea celui mai important lucru: viața
Dream Catcher » Mar Aug 25, 2020 5:51 pm scrie:Vrăjeală!
Creștinii nu sunt buni. Doar fac pe bunii, pentru a ajunge în Rai.
Dacă erau buni, iubeau persoane REALE. Nu cai verzi pe pereți.
Dream Catcher » Joi Sep 17, 2020 3:44 am scrie:Las' că nici în Românica nu aleargă cîinii cu covrigi în coadă.
Țiganii sunt creștini. Poartă cruceoaiele alea la gît. Nu poți să te faci că nu vezi, Paco.
Dream Catcher » Mie Sep 30, 2020 6:27 am scrie:Aici, da. Cam ai dreptate.
Cei care poartă cruciulițe sunt proști.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot], Google [Bot] şi 37 vizitatori