Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Joi Dec 22, 2022 8:37 pm scrie:Ti-am zis, astai sunt ateii. Prefera sa sara in gol in loc sa caute sa isi inteleaga existenta. Refuza sa isi testeze opiniile.
Lily » Joi Ian 05, 2023 5:45 pm scrie:Nu, nu am vazut.
Pai am mai avut discutia asta, cand vorbeam de cineva care si-a sacrificat viata pentru credinta. Toti apostolii s-au lasat omorati pentru credinta, dar asta doar dovedeste ca cred in ceea ce spun. Cati atei si-ar da viata pentru ceea ce sustin?
Dream Catcher » Vin Ian 27, 2023 11:55 am scrie:Dacă sunt o infinitate de adevăruri, nu înseamnă că avem mai multe Universuri?
tavi1985 » Mar Ian 31, 2023 11:08 am scrie:Dream Catcher » Vin Ian 27, 2023 11:55 am scrie:Dacă sunt o infinitate de adevăruri, nu înseamnă că avem mai multe Universuri?
o infinitate de universuri poate fi orice. O infinitate cuprinde o infinitate de orice variatii de la original. Deci vor fi o infinitate de universuri care au masa asemanatoare cu a noastra , o infinitate care au reguli ale fizicii cu totul diferite si tot asa
Dream Catcher » Mie Feb 01, 2023 9:24 am scrie:tavi1985 » Mar Ian 31, 2023 11:08 am scrie:Dream Catcher » Vin Ian 27, 2023 11:55 am scrie:Dacă sunt o infinitate de adevăruri, nu înseamnă că avem mai multe Universuri?
o infinitate de universuri poate fi orice. O infinitate cuprinde o infinitate de orice variatii de la original. Deci vor fi o infinitate de universuri care au masa asemanatoare cu a noastra , o infinitate care au reguli ale fizicii cu totul diferite si tot asa
Nu neaptărat reguli ale fizicii cu totul diferite. Universurile paralele ar putea avea de la diferențe minuscule la diferențe foarte mari.
Dacă știți serialul "Sliders".
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori