Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Sâm Feb 11, 2023 9:26 pm scrie:Recensămînt: Biserica Ortodoxă a pierdut 2,3 milioane de credincioși, într-un deceniu. A crescut ponderea penticostalilor. Aproape 1% din populație – atei!
https://www.g4media.ro/recensamant-biserica-ortodoxa-a-pierdut-23-milioane-de-credinciosi-intr-un-deceniu-a-crescut-ponderea-penticostalilor-aproape-1-din-populatie-atei.html
Încet, încet, oamenii se deșteptează.
Manole » Joi Feb 23, 2023 9:43 am scrie:Nu stiu altii cum sunt, dar eu am principii morale si fara Dumnezeu. Cred ca tine de bun simt. SI cine nu le are, nu cred ca il ajuta Dumnezeu sa le aiba. Nesimtiti sunt peste tot, inclusiv printre popi.
Manole » Joi Feb 23, 2023 10:43 am scrie:Nu stiu altii cum sunt, dar eu am principii morale si fara Dumnezeu. Cred ca tine de bun simt. SI cine nu le are, nu cred ca il ajuta Dumnezeu sa le aiba. Nesimtiti sunt peste tot, inclusiv printre popi.
Dream Catcher » Mar Feb 28, 2023 3:10 pm scrie:Din punct de vedere istoric, satanismul a făcut muuult mai puțin rău decît oricare altă religie mare.
Dacă aș fi forțat să aleg între satanism și creștinism, l-aș alege pe primul, fără ezitare!
Dream Catcher » Mar Feb 28, 2023 2:10 pm scrie:Din punct de vedere istoric, satanismul a făcut muuult mai puțin rău decît oricare altă religie mare.
Dacă aș fi forțat să aleg între satanism și creștinism, l-aș alege pe primul, fără ezitare!
Dream Catcher » Mar Feb 28, 2023 3:10 pm scrie:Din punct de vedere istoric, satanismul a făcut muuult mai puțin rău decît oricare altă religie mare.
BlackOrbit666 » Lun Feb 27, 2023 4:34 pm scrie:Nici eu unul personal nu am vreo problema
Legat de ceea ce ai zis tu, poate ai mai multe informatii, nu neg, s-ar putea sa ai dreptate, dar eu stiu foarte bine ca nu o data ci de mai multe ori s-a pus in tema nu uciderea creștinilor ci a paganilor.
Secretele de exemplu antice si de demult erau pastrate in sute daca nu mii de biblioteci din Alexandria, in momentul in care s-a extins regimul Inchizitoriu,.toate acele biblioteci au fost distruse din temelii iar cei care erau prinși cu lucruri oculte, erau abuzati si chinuiti.
Spre exemplu, ca de asta ti am spus eu ca Satanismul este diferit fata de religiile majoritare, noi ca si Pagani, Ocultisti si Satanisti nu ne-am indreptat niciodată impotriva creștinilor si nici nu o s-o facem vreodata deoarece respectam legile.si codul moral.
Imi aduc aminte acest citat, nu stiu din ce carte era, dar citatul suna asa:
"Dezbinarea si Razbunarea sunt arma prostului" - nu dezbin, nu instig la sentiment antireligios sau antisemitic si nu am nicio problema cu nimeni. Lumea doar trebuie sa stie niste mici adevaruri.
Spre exemplu eu nu am o problema antisemitica, deci nu am treaba daca esti evreu, musulman etc doar fi om.cu mine si nu incerca atunci cand discuti in privat sa imi impui anumite crezuri religioase. Fiecare cu crezurile sale ca asa, stii cum e, pentru cearta mai avem diem de carpe
Un alt exemplu pe care as vrea sa il ofer cu privire la diferenta dintre religiile.majoritare si Satanism, este ca noi, niciodata, in curentul Teist nu am mentionat si nici nu vom menționa vreodata sacrificiile animale sau de oameni.
Iti mai aduci aminte, in Biblie ca scria daca nu ma insel fe profetul Isaiah care vroia sa isi sacrifice propriul fiu, pe Tobias pentru "mulțumirea lui Dumnezeu" asa cum este relatată in Biblie aceasta treaba?
In care cazuri, dovedite vreodata au fost înregistrate sacrificii umane si animale in Satanism, exceptând Panica Satanica din perioada aniilor 80-90 care, surpriza, a avut si are,.doearece curentul.nu s-a terminat, foarte multi indivizi cu identitate religioasa crestina.
Acest lucru cu Panica Satanica si presupusele sacrificii de animale pe care le fac Satanistii si asa mai departe sunt mai mult decat a fi departe de adevar.
Tot timpul cei care au crezut in Zei,.in Satan si in Demoni au fost cei xare au pastrat integritatea vietilor.nu au ucis animale, copiii sau oameni in general.
De asemenea, chiar daca lumea nu vrea sa admita acest lucru, Satanismul inseamna viata si adevar. Cuvantul SAT = Adevar, in Sanscrită explica acest lucru.
Nimeni oare nu se intreaba dintr-o data de ce violurile si cercurile de proxeneți care sunt in Biserica Catolică sunt de asemenea si in BOR si in crestinism?
Cazul deschis de Cristi, supranumit si falsul calugar, nu crezi ca e interesant ca totusi are dovezi omu, ca altfel nu i se deschidea dosarul la procuratura.
Dovezi, atenție in care sunt mentionate fapte de viol si de corupere a minorilor, tocmai in lacasurile voastre sfinte.
De ce oare, de exemplu, anumite canale mass media care sunt din Vatican nu au voie sa acceseze nici ele interiorul Vaticanului in afara de camera principala si cateva alte camarute.
Daca esti student individual, poti sa spui pana maine ca brei sa intri doar tu, cu tur rezervat si supravegheat ca tot nu o sa fi acceptat. Oare ce au de ascuns Bisericile de ambele orientari religioase, hm?
Sau oare nimeni nu se intreaba ca pe langa inchizitie, sunt si acum n cazuri de persoane cu probleme mintale grave, care au propriile lor bisericii care produc zeci se miliarde de dolari anual. A se cauta the biggest multi billion dollar church in the US. Vezi cum se manifesta si.cumnu arata fondatorul acelei Biserici si ai sa vezi clar ca e unul scapat de la Obregia.
Adevarurile sînt multe, trevuie doar sa detii cheile mentale necesare pentru a le deschide
Dream Catcher » Mar Feb 28, 2023 2:10 pm scrie:Din punct de vedere istoric, satanismul a făcut muuult mai puțin rău decît oricare altă religie mare.
Paco_ste » Mie Mar 01, 2023 2:10 pm scrie:Dream Catcher » Mar Feb 28, 2023 2:10 pm scrie:Din punct de vedere istoric, satanismul a făcut muuult mai puțin rău decît oricare altă religie mare.
Aia de au comis atrocitati in numele crestinismului numai crestini nu erau.
Apoi inchizitia spaniola guvernata prin mana bisericii catolice . . . . aia erau adevaratii satanisti chit ca isi ziceau crestini.
Daniel » Mie Mar 01, 2023 3:56 pm scrie:Dream Catcher » Mar Feb 28, 2023 3:10 pm scrie:Din punct de vedere istoric, satanismul a făcut muuult mai puțin rău decît oricare altă religie mare.
Ce marca de telefon ai?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Yandex [Bot] şi 37 vizitatori