Daniel » Mie Mar 01, 2023 12:11 am scrie:nu am vrut sa plec in afara,avusesem oferte de la partener strain sa lucrez la filiala lor Nortel in Canada ,la alt angajator la IBM in San Jose ,iar in Franta la partenerul firmei sediul general in Nantes.
Am refuzat, nu mi-am abandonat parintii aici si casa. Stiu ca ai mei acasa imediat du-te,hai. Nu m-am dus.Eram capos.Aici aveam salariu mare in RO (bine nici concedii n-am avut ca era de munca la serviciu si nu mi-am luat)
Sunt neimplinit ca am o varsta iar din cauza serviciului multe ore,sedinte prelungite noaptea tarziu nu m-am legat si eu intr-o relatie cu cineva am ramas singur,nici copii nu am
Regret, tot timpul am fost singur,n-am avut relatie cu vreo femeie.A trecut viata degeaba...
Nu au intrat zilele in sac, doar ca toate lucrurile vin la timpul lor. Te gandesti ca Avraam urma sa aiba copil la 100 de ani. Matusa Mariei urma sa nasca prima oara pe la 88 de ani. Pur si simplu fiecare lucru isi are timpul lui. Esti barbat, poti face o echipa de fotbal pana la 75 de ani.
Cam toate job-urile exploateaza la maxim angajatii, din cate vad. Chiar acum vorbeam cu o prietena ca pleaca de acasa la 8 si ajunge inapoi la 23. fara ore suplimentare platite pe motiv ca cica se misca ea greu de nu poate termina in 8 ore. Asa sunt toti.
Si eu am tinut cu Basescu la primele alegeri, din pacate. Ne-a pacalit, parea ca lupta impotriva coruptiei, dar rapid m-am convins ca e un mincinos si intodeauna am votat sa fie dat jos.