Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Sâm Ian 14, 2023 11:30 am scrie:O teorie relativ nouă spune că, la formarea Universului nostru, s-a format și un așa-zis anti-Univers.
Cel mai interesant este că întrucît se mișcă în sens opus, timpul se scurge invers. Dar pentru cei din anti-Univers, noi suntem cei care mergem invers.
Sau poate că noi suntem cei din anti-Univers, dar nu ne dăm seama.
Mai multe detalii, aici: https://alephnews.ro/stiinta/enigmele-cosmosului-teorii-despre-un-anti-univers-in-care-timpul-se-scurge-invers/
tavi1985 » Sâm Mar 04, 2023 11:38 am scrie:poate are alte proprietati? care proprietati au dus la propria lor anihilare repede?
Lily » Sâm Mar 04, 2023 9:18 pm scrie:tavi1985 » Sâm Mar 04, 2023 11:38 am scrie:poate are alte proprietati? care proprietati au dus la propria lor anihilare repede?
Nu prea are logica. Pentru a exista anti-universul ar trebui ca acesta sa respecte regulile cunoscute de noi, ceea ce clar nu se intampla. Aici ne ducem spre multivers si ideea de mai mult universuri, dar nu neaprat respectan regulile cunoscute, insa nici acolo nu e logic pentru ca a exista un inceput, deci au origine comuna si nu e logic un univers sa functioneze dupa anumite reguli, altul dupa altele.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot], Google [Bot] şi 36 vizitatori