Moderatori: Manole, Paco_ste
Manole » Lun Mar 06, 2023 11:58 am scrie:Nu mi-e frica de satan ca nu exista
Dream Catcher » Lun Mar 06, 2023 5:30 am scrie:Ar trebui să ne fie mai frică de dumnezeu. Satana primește pe toată lumea la el în Iad.
Paco_ste » Vin Mar 03, 2023 12:30 pm scrie:Daca doriti cu adevarat sa stiti cine sunt satanistii, intrebati-i caror principii se inchina .
Isus spune sa va iubiti unii pe altii, sa iertati, sa aveti inima/constinta neprihanita, sa nu mintiti, sa nu va certati, sa nu ucideti . . . veti vedea ca satanistii urasc principiile indicate de isus.
Lily » Joi Mar 02, 2023 10:53 pm scrie:Daniel » Joi Mar 02, 2023 4:34 pm scrie:Cine sunt satanisti: penticostalii,martorii lui iehova,pocaitii,ateii?
Satanistii sunt adeptii lui Satana. Fie ca sunt chiar satanisti precum Blackorbit, fie cei care practica satanismul chiar fara sa stie. Consider ca si eu am fost, chiar daca nu am stiut, in sensul in care am avut practici sataniste precum meditatii, divinatii si alte tampenii, doar ca le vedeam ca pe ceva normal. Nu vedeam contradictia dintre practicile mele si Dumnezeu/energia universului (cum vedeam atunci divinitatea).
Raspunsul la topic este ca nu, nu imi este teama. ii apartin lui Iisus, deci consider ca Satana este problema lui Iisus, nu a mea. Ma bazez pe El.
daca consider ca oamenilor in general ar trebui sa le fie sau nu teama... depinde de om. Crestinului nu, satanistului da.
Daniel » Sâm Mar 11, 2023 7:49 pm scrie:ptr tine ca esti Satan
https://blognewseu.com/ro2/pages/prelan ... amulet_ev/
Daniel » Sâm Mar 11, 2023 10:44 pm scrie:Sa faci cursuri de radiestezie,au 5 grade ajungi treptat.
https://inforenergetica.ro/
Te ajuta sa stii. Te poti vindeca pe tine insuti, iti poti face spatii sa te ajuti. Poti masura cu ansa si raportor si asa stabilesti care cale sa o urmezi,etc.
Faci tratamente de vindecare si altora.
Bafta!
Daniel » Sâm Mar 11, 2023 11:24 pm scrie:Si pe tine!
Multa sanatate si tot ce iti doresti. Numai bine!
BlackOrbit666 » Sâm Mar 11, 2023 5:05 pm scrie:Lily » Joi Mar 02, 2023 10:53 pm scrie:Daniel » Joi Mar 02, 2023 4:34 pm scrie:Cine sunt satanisti: penticostalii,martorii lui iehova,pocaitii,ateii?
Satanistii sunt adeptii lui Satana. Fie ca sunt chiar satanisti precum Blackorbit, fie cei care practica satanismul chiar fara sa stie. Consider ca si eu am fost, chiar daca nu am stiut, in sensul in care am avut practici sataniste precum meditatii, divinatii si alte tampenii, doar ca le vedeam ca pe ceva normal. Nu vedeam contradictia dintre practicile mele si Dumnezeu/energia universului (cum vedeam atunci divinitatea).
Raspunsul la topic este ca nu, nu imi este teama. ii apartin lui Iisus, deci consider ca Satana este problema lui Iisus, nu a mea. Ma bazez pe El.
daca consider ca oamenilor in general ar trebui sa le fie sau nu teama... depinde de om. Crestinului nu, satanistului da.
Ma bucur ca m-ai menționat .
Cat despre restul lucrurilor, radiestezie, divinația prin Tarot, placa Ouija nu sunt deloc nocive sau distructive.
Din contra, dacă sunt făcute cu grija, cu mintea Pusan la contributie putem sa avem foarte bine o comunicare cu lumea de dincolo, cu Satan și cu Demonii sai care nu au ezitat niciodată sa ne dea o energie calda și primitoare, nu distructiva.
Lily » Dum Mar 12, 2023 7:21 pm scrie:BlackOrbit666 » Sâm Mar 11, 2023 5:05 pm scrie:Lily » Joi Mar 02, 2023 10:53 pm scrie:Daniel » Joi Mar 02, 2023 4:34 pm scrie:Cine sunt satanisti: penticostalii,martorii lui iehova,pocaitii,ateii?
Ma bucur ca m-ai menționat .
Cat despre restul lucrurilor, radiestezie, divinația prin Tarot, placa Ouija nu sunt deloc nocive sau distructive.
Din contra, dacă sunt făcute cu grija, cu mintea Pusan la contributie putem sa avem foarte bine o comunicare cu lumea de dincolo, cu Satan și cu Demonii sai care nu au ezitat niciodată sa ne dea o energie calda și primitoare, nu distructiva.
Da, dar de unde stii cu cine comunici? Stiu ca in meditatiile mele se intamplau destule chestii pe care nu prea stiam de unde sa le iau, cum sa le interpretez. Inca nu cred ca am intalnit persoana care sa aiba astfel de practici si sa nu se loveasca de o depresie severa.
Am si eu o intrebare la tine, ai fost vreodata mintit de satana sau demonii lui? Mai clar, ai primit vreodata vreun mesaj de dincolo care sa nu fie adevarat?
Lily » Dum Mar 12, 2023 10:49 pm scrie:Sa inteleg ca acum discerni corect mesajele (mesagerul) si nu ai mai primit niciun mesaj eronat?
Lily » Mie Mar 08, 2023 3:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.
Dumnezeu este peste satana nu doar pentru ca l-a facut, ci si prin faptul ca Dumnezeu nu este creat, este etern, omniprezent, atotputernic, sfant, perfect, etc.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 31 vizitatori