Și eu mă uit în jurul meu, la fel ca tine. Văd ce vezi și tu.
Lily » Lun Feb 22, 2021 9:37 pm scrie:Eu văd depravare, răutate și mizerie, vezi altceva?
Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste

Lily » Lun Feb 22, 2021 9:37 pm scrie:Eu văd depravare, răutate și mizerie, vezi altceva?

Repet ce am spus legat de Hitler, nu toți cei ce spun că sunt creștini chiar sunt. Dacă sunt 20% creștini e mare lucru, dar am indoieli.Dream Catcher » Sâm Mar 27, 2021 9:37 pm scrie:90% dintre românași se declară creștini.
Și eu mă uit în jurul meu, la fel ca tine. Văd ce vezi și tu.Lily » Lun Feb 22, 2021 9:37 pm scrie:Eu văd depravare, răutate și mizerie, vezi altceva?

Cred ca procentul adevaratilor crestini e sub 1 % . Ceilalti doar pretind ca sunt ceea ce nu sunt. Eu spre exemplu nu ma pretind crestin, insa am bucuria cunostintei despre caracterul Tatalui din ceruri. Bineinteles ca aceasta cunostinta mi-a fost adusa de isus, findca El e Calea spre cunoasterea lui Dumnezeu.Lily » Dum Mar 28, 2021 6:51 pm scrie: Repet ce am spus legat de Hitler, nu toți cei ce spun că sunt creștini chiar sunt. Dacă sunt 20% creștini e mare lucru, dar am indoieli.

Problema e ce intelegi tu prin pacat.Lily » Vin Apr 09, 2021 4:57 pm scrie:Nu m-ar mira. Sunt fascinată cum oamenii ar asculta mii, zeci de mii de ore oameni vorbind despre dumnezeu, cine e, ce fel este, dar muuuulți dintre ei nu sacrifică un minut să-L intrebe pe dumnezeu cine este. Dacă aș putea să mă intorc in timp, asta aș schimba. L-am intrebat abia pe la 32-33 de ani, deci 32-33 de ani irosiți. Viața mea putea să fie altfel dacă doar intrebam. Dacă Iisus este singurul fără păcat, inseamnă că nu a mințit, deci dacă Il intreb ceva nu mă va minți, dar cumva mi-a scăpat asta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Paco_ste » Mar Apr 13, 2021 8:52 am scrie:Da, e clar. Ai impresia ca au aparut crestinii asa din ciuperci.

1. Busola ta trebuie sa fie ratiunea si adevarul, findca astfel de inchinatori iubeste Tatal ceresc. Biblia in decursul a doua milenii a suferit multe modificari, "minore " dar care acele modificari au dus la schimbari colosale. Doctrina trinitatii a aparut din cauza acelor modificari minore/subtile.Lily » Lun Apr 26, 2021 5:23 pm scrie: 1. Biblia este busola mea, și evident Sfânta Treime, in rest mă interesez doar când este necesar.
2. Respect organizația bisericească, dar nu o venerez.
3. Nu imi place să văd o biserică vandalizată, este lipsă de respect, și sigur nu am o repulsie față de biserică.
4. Nici vorbă, drept dovadă, m-ai pus să citesc ceva, am citit, doar că dacă contrazice Biblia nu am cum să accept afirmațiile aceluia in detrimentul Bibliei.

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Yandex [Bot] și 6 vizitatori