Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Joi Noi 11, 2021 9:14 pm scrie:Da, există. Sufletul există chiar și când corpul nu mai există. Consider că adevărata noastră existență este prin suflet și spirit, corpul este doar un avatar pe care il lăsăm aici.
Cred că animalele au suflet, dar nu cred că au spirit. Eu consider că prin suflet avem emoțiile, informațiile, iar prin spirit avem conexiunea cu dumnezeu.
Dream Catcher » Mie Dec 08, 2021 9:25 pm scrie:Sufletul animalelor, merge și el, în rai sau iad?
Lily » Sâm Dec 11, 2021 2:00 am scrie:Sigur nu in Iad, nu au păcate pentru că nu au ințelegerea necesară. Cred că merg in Rai, cel puțin cele care au stăpâni care le așteaptă acolo.
Paco_ste » Dum Dec 12, 2021 3:56 pm scrie:Dream Catcher » Mie Dec 08, 2021 9:25 pm scrie:Sufletul animalelor, merge și el, în rai sau iad?
Rai inseamna viata vesnica. Iad inseamna moarte vesnica.
Nu stiu daca divinitatea va reconstituisi constinta animalelor care au trait. Dealtfel ar fi dificil sa credem ca vor fi reinviate toate animalele ce au existat .
De exemplu ai mancat toata viata carne de porc si de vita . . . . ce ar fi sa fie inviate toate acele animale ce au folosit ca hrana oamenilor ?
Intr-o viata de om fiecare consuma carnea a mii de animale. Sa fie inviate pentru ce ? Ca sa-ti spuna animalul ca omul e caine ?
Lily » Mie Dec 29, 2021 12:35 am scrie:De asta spuneam că cele ce sunt așteptate acolo de stăpâni tocmai pentru că nu știu cum s-ar integra toate animalele care au existat vreodată, inclusiv dinozaurii, in Rai. Știm că in Iad există camere separate, deci este posibil ca și in Rai să existe anumite regiuni și doar animalele cu care oamenii au avut conexiune să stea in Rai cu oamenii.
Lily » Joi Dec 30, 2021 1:44 am scrie:Matei 25:41 Apoi le va zice celor din stânga:
– Plecaţi de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care a fost pregătit pentru diavolul şi pentru îngerii lui!
46 Şi aceştia vor merge în pedeapsa veşnică, iar cei drepţi vor merge în viaţa veşnică.
Apocalipsa 20:10 Diavolul, care-i înşela, a fost aruncat în lacul de foc şi pucioasă, unde erau fiara şi profetul fals. Ei vor fi chinuiţi zi şi noapte, în vecii vecilor.
Biblia vorbește de un foc veșnic, de o pedeapsă veșnică, deci de un Iad veșnic.
Dream Catcher » Vin Mar 11, 2022 6:03 pm scrie:Iar idioțenia asta cu zeul "perfect"?
Nimic nu e perfect, în Univers. Deschide ochii, pînă nu e prea tîrziu.
Dream Catcher » Mar Mar 15, 2022 1:40 am scrie:Omul e perfect? Dar Pămîntul? Dar Universul?
Dacă tot ce a creat zeul vostru este imperfect, ce spune asta despre dînsul?
Dream Catcher » Joi Mar 17, 2022 2:04 pm scrie:Medicina a evolut enorm, în ultimii 100 de ani.
Reține, Paco. Ăsta e doar începutul.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori