Dream Catcher » Mie Dec 22, 2021 5:21 am scrie:Nu chiar există. Crezi u că există.
E o diferență.
Dream Catcher » Mie Dec 22, 2021 5:21 am scrie:Nu chiar există. Crezi u că există.
E o diferență.
Dream Catcher » Sâm Ian 22, 2022 5:50 pm scrie:Citește tu Coranul.
Dream Catcher » Vin Mar 11, 2022 5:43 pm scrie:@Paco: Perfecțiune de viață? Scuze, dar, u pe ce lume trăiești?
Viața mea categoric nu e perfectă. Cînd va fi, poate, voi crede în zeul vostru.
Lily » Dum Mar 13, 2022 9:21 pm scrie:Păi dacă ateismul este calea de ce nu este viața ta perfectă?
Lily » Dum Mar 27, 2022 10:22 pm scrie:Ai spus că viața tu nu e perfectă, când va fi vei crede in Dumnezeu. Cu Dumnezeu poți tinde spre perfecțiune, cu ateismul vezi rezultatul și pe semne că nu iți place. dacă nu iți place, de ce nu schimbi ceva?
Lily » Dum Apr 03, 2022 5:24 pm scrie:Matei 5:48 Fiţi deci desăvârşiţi, aşa cum şi Tatăl vostru cel ceresc este desăvârşit! Ba da, spune că e perfect.
Păi nu prea. Dacă nu era nimic nu schimba viața atâtor oameni, radical. Un om nu se trezește dimineață și subit shimbă tot fără ca ceva să se intâmple. Religia cu certitudine este ceva, asta este clar.
Dream Catcher » Dum Apr 10, 2022 1:06 pm scrie:Perfecțiunea este o utopie, dragilor.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], Yandex [Bot] şi 40 vizitatori