Lily » Dum Oct 30, 2022 7:02 pm scrie:Daca te indrepti Dumnezeu te iarta, precum pe David. Daca persisti in tampenii intr-un final ti-o iei. A se vedea toate nenorocirile din ziua de azi. pai daca Dumnezeu era asa iute la manie mai exista Pamantul?
Nenorocirile se peterec nu doar din vina omului. E si natura incontrolabila, si omul nelegiuit . . . dar eu intrebasem altceva. Ce pedeapsa a primit isus pentru atrocitatile facute de el in timpul tineretii ca rege ?
Findca pocainta lui era pe cand nu mai era rege si statea linistit cu capul intre sanii fecioarelor ?
Plus ca la tron a venit un copil nascut din Batsheba.
Ce reparatie i-a facut fostului sot al acesteia pe care David a fortat-o , findca el ca rege daca aia nu se supunea o ucidea cum si pe barbatul ei l-a ucis.
Mai, pe mine ma uimeste cu cata usuratate vedeti faptele acestui caine pe nume David.
Pentru mine David ramane un caine oricat ati zice ca s-a pocait, findca se presupunea ca in jurul lui erau preoti care ii aminteau zi si noapte de existenta si legile lui Dumnezeu. Daca el nu s-a pocait in momentul cand a ravnit la femeia lui Urie atunci a pierdut orice sansa de a fi iertat ca rege . Deci el nu era un derbedeu din inchisoare ci rgele israelului care mai avea zeci de amante.
ideile ca Dumnezeu l-a iertat ca s-a pocait sunt inselatoriile preotilor ca sa santajeze familia regala, si l-au bagat pe David la batranete intre sanii fecioarelor, chipurile ii era frig, de parca nu existau pietre rotunde care sa le incalzeasca si sa le puna sa-i incalzeasca corpul.
Pe bune daca va inteleg pe voi femeile, cum naiba sa treceti cu asa usuratate pentru faptele acelui caine de David ?
Pai exista oameni absolut nevinovati pe pamant si care au sfarsit rau de tot chipurile au fost pedepsiti de Dumnezeu.
Daca faci comparatie fapta lui Anania si Safira care au mintit cu ce pret si-au vandut proprietatile si au fost ucisi, acestia doi in comparatie cu cainele de David, erau sfinti. Acei doi batrani au pastrat o parte findca chiar spune legea sa nu te increzi in oameni. Pai Petru era un fatzarnic, cum naiba sa ai incredere in el si sa-i spui ca mai ai ceva bani dar ii pastrezi ?
Bineinteles ca spui altfel decat vrea el sa auda. Si apoi de unde si pana unde pretentia lui Petru ca cei doi l-au mintit pe Dumnezeu ? Pai Petru era Dumnezeu ?
David ramane un caine pentru vesnicie, ierti cad David repara raul facut, il invie pe Urie si ii da nevasta neatinsa de el. Asta e reparatia morala si trupeasca ce ar trebui ca David sa faca. A facut el asta ? Nu. A facut o gramada de copii, bineinteles ca femeia nu avea incotro, nu avea decat sa-i satisfaca placerile sexuale ale cainelui, si oricum nu existau prezervative, femeia avea barbatul mort, si nu dorea sa fie si ea victima criminalului de David.
Inca nu pot sa-mi revin din soc, sa constat ca pentru unii David e un idol adorat si i se trece cu vederea atrocitatile.
Pai esti dispusa sa accepti in preajma ta un astfel de individ si sa detesti atitudinea fratelui care nu accepta astfel de manipulari ?
Cine va invata pe voi ca trebuie sa iertati astfel de jeguri umane ?
Nu stiu daca stii, cand evreii au iesit din Egipt si o parte din ei sau razvratit, Moise a impartit in doua grupuri si le-a poruncit grupului care erau de partea lui sa macellareasca pe ceilalti. Pai acolo nu erau si copii ? Copii se duc cu parintii, ca asa e normal. Pentru mine Moise e un criminal la fel ca si David.
Pai daca vine un musulman si zice "daca nu te faci musulman te ucid" findca el are un dumnezeu care ii zice sa ucida pe oricine nu vrea sa se faca musulman, ce crezi ? Are el dreptate iar tu meriti sa fii ucisa ? Ca deh, e credincios si aplica legea Dumnezeului de care stie.
Eu cred ca trebuie sa-ti revizuiesti intreaga cunoastere in religie. Dumnezeu e al iubirii, nu al cainilor care zic ca sunt regi pusi de Dumnezeu in schimb comit atrocitati inimaginabile .