Paco_ste » Joi Aug 18, 2022 7:27 am scrie:Lily » Sâm Iul 30, 2022 6:35 pm scrie:Nu am fost morți și vă este teamă pentru că ne dorim eternitate. De asta facem copilași, plantăm copaci, căutăm maniere de a trăi prin ceva cât mai mult. Vrem eternitate. Nu ne putem imagina ca noi să nu existăm. Partea bună este că intr-adevăr, trăim veșnic. Nu incetăm să existăm. Partea proastă e că putem exista veșnic in Iad, unde nu e tocmai plăcut. Extrem de cald, miros de sulf, nu ai aer, îți e sete veșnic, arzi in lavă, nici măcar nu poți comunica cu cei din jur.
Asa cum catolicii au inventat purgatoriul, clericii ortodocsi au inventat iadul, pentru a santaja constinta credulilor.
Nu va exista nimeni in vreun iad, e o inselatorie a escrocilor care isi zic preoti.
Un Dumnezeu iubitor si sfant nu ar putea face asa ceva, in schimb inselatorii ca sa distruga constinta omului vor apela mereu la astfel de monstruozitati.
Asta este o prostie a la Martorii lui Iehova. Nu te mai imbăta cu apă rece! Iad-ul există, indiferent dacă iți convine sau nu. Un Dumnezeu care nu ar pedepsi relele nu ar mai da dovadă de corectitudine. Țin să iți reamintesc că Moise nu a intrat in pământul promis din cauza prostiilor făcute. Dumnezeu a lăsat toată generația să moară din cauza relelor făcute in pustiu. A trimis potopul. A distrus Sodoma și Gomora, deci treaba cu e un Dumnezeu care este bun și nu ar face niciodată ceva care să nu ne placă nu prea merge. Faci tâmpenii, plătești. Iisus și-a dat viața ca noi să nu ajungem in Iad, deci cum mama ei de chestie după să vină unul să zică că nu există Iad?! Poți să te convingi aici că există un Iad și să iei măsuri să nu ajungi la fiert in smoală sau să te convingi când ajungi acolo. Alegerea iți aparține, dar să nu te plângi că nu ai știut.
Dream Catcher » Lun Aug 15, 2022 4:58 pm scrie:Eu nu am văzut nimic din ceea ce descrii u. Deși m-am sinucis de două ori.
Nu te-ai sinucis, nu mai spune prostia asta!!! A te sinucide presupune moartea. Tu poți avea cel mult o tentativă. Păi tu imi comentezi că am tastat o literă greșit și nu știi diferența intre act și tentativă????? Ai făcut dreptul, una e să incerci să omori un om, alta e să il omori.