Cred ca trebuie sa merg la sf Maslu Miercuri,sa tin post miercuri si vineri, sa merg Duminica la slujba. Stiu ca ma ajuta Dumnezeu cand ma rugam, deci aceasta este calea.Multumesc.
Am fost suparat ptr anumite lucruri patite in viata, munca extenuanta de la serviciu si m-am indepartat de credinta.
Am vazut o oarece tenta de mistocareala la ultimii angajatori inca de cand ma sunau ptr prima oara la telefon, din felul in care vorbeau cu mine, pareau emotionati,se balbaiau,etc
Nu mi s-a parut deloc o atitudine profesionista a acelor angajatori. Normal ca m-am dus cu oarece rezerve la interviu..

Am patit sa vad cel care ma intervieva adica ajung si el se apuca sa se joace pe telefon,se prefacea vai doamne ca este ocupat,desi el stabilise ziua si ora cand sa ma prezint la interviu. Ma duceam bine imbracat si aveam impresia ca ma judeca cum sunt imbracat ... (am mai avut cu ani in urma un asa manager frustrat ca ma imbracam bine, omul era fost psihiatru frustrat ca nu a devenit popa venit de prin Alba Iulia,Sibiu,Cluj si ne povestea la sedinte ce frustrat este el, ce s-a razbunat el pe niste subalterni de-a lungul carierei lui de manager devenit peste noapte si le-a incheiat unora cariera de au renuntat aia singuri.
Omul era foarte rau, traia in concubinaj cu o psihiatra foarte rea. Stiu ca pe mine si pe noi angajati ne invita in oras sa ne cunoasta gagica lui sa ne studieze.Ulterior mi-am dat seama. Omul era sarlatan. Cauta oameni pe care sa ii exploateze si pe care sa ii manipuleze (sa semnam ce hartii ne da el,ca sa ia el bani de la un partener strain din strainatate ptr niste proiecte)
Mi s-a cerut sa tin eu interviuri de forma,sa angajez chipurile niste analfabeti care nu stiau nimic care cereau salarii mai mari decat aveam eu si nu aveau cunostintele necesare,asa ca i-am picat.
Devenisem dusmani, era deranjat ca nu mai lua el comisioane de la firme de hunting .Asa ca am angajat doar persoane competente care vroiam eu.Doar lucram cu ei, nu vroiam sa le fac alira sarcinile lor de servici
Dar Dumnezeu l-a pedepsit pe sarlatan, ptr ca a furat niste sume mari din firma inseland partenerul strain ,a fost dat afara in suturi si a fost vanduta firma RO altei firme,de catre actionarul majoritar din strainatate. Omul era un fel de manager pe 2 filiale din 2 orase.
Dupa nu s-a mai angajat, tine cursuri in diverse domenii si traieste din asa ceva
Am cerut la ultimele firme angajatoare la interviu exact salariul care l-am avut la ultimul loc de munca ,nici mai mult nici mai putin.
Am spus ca astept o contraoferta din partea lor,care nu a mai venit.