Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

Nu folosiți citatele. Forumul poate da eroare.

Va e frica de Satan?

Cu şi despre spiritualitate
Imagine Credeți în dumnezeu? Imagine Inteligența artificială și dumnezeu Imagine Vă temeți de moarte? Imagine V-ați vinde sufletul Diavolului? Imagine De ce nu crezi in dumnezeu?

Moderatori: Manole, Paco_ste

Re: Va e frica de Satan?

Mesajde tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 4:33 pm

asta cu tot felul de vraji si etc sunt abureli de luat banii la fraieri
tavi1985
level 3
level 3

Orientare religioasă: ateu
Puncte de reputaţie: 287

Reclame

Mesajde Lily » Sâm Mar 18, 2023 10:13 pm

tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:33 pm scrie:asta cu tot felul de vraji si etc sunt abureli de luat banii la fraieri

Pai cam da. Dau de oameni vulnerabili si le promit marea cu sarea, iar omul din disperare da oricat. Iar dupa vin cu vrajeli sa te sperie ca iti ramane numele incurcat sau alte vrajeli.

tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:30 pm scrie:
Lily » Mie Mar 08, 2023 3:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.

Dumnezeu este peste satana nu doar pentru ca l-a facut, ci si prin faptul ca Dumnezeu nu este creat, este etern, omniprezent, atotputernic, sfant, perfect, etc.

cand sa fii liber inseamna sa faci toate prostiile si cand nu vrei sa le faci ti se spune ca esti invechit deja e naspa sa fii "liber".

Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.

BlackOrbit666 » Dum Mar 12, 2023 10:19 pm scrie:
Lily » Dum Mar 12, 2023 10:49 pm scrie:Sa inteleg ca acum discerni corect mesajele (mesagerul) si nu ai mai primit niciun mesaj eronat?

Am inteles si ulterior anumite mesaje si mesagerul dar, ca la orice inceput de drum, au existat si diverse greseli in interpretare, mi se pare absolut rezonabil si onest sa fie asa.

Daca as fi spus ca nu ar fi existat greseli, ca eu inteleg toate mesajele inca de la inceput de drum in divinatie, atunci acest lucru ar fi fost total eronat :))

Categoric da, clar exista o evolutie a lucrurilor. Ceea ce ma interesa era daca in momentul asta, cu evolutia pe care o ai, daca intodeauna poti capta mesajul corect. Chiar, de cat timp esti satanist?
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Orientare religioasă: creştin
Puncte de reputaţie: 877

Mesajde Daniel » Sâm Mar 18, 2023 10:39 pm

Lily » Dum Mar 19, 2023 2:13 am scrie:Pai cam da. Dau de oameni vulnerabili si le promit marea cu sarea, iar omul din disperare da oricat. Iar dupa vin cu vrajeli sa te sperie ca iti ramane numele incurcat sau alte vrajeli.

asa zice martorii lui iehova si moldoveni care vin cu afaceri in Ro,angajeaza oameni pe nimic,intarzie cu plata salariului si te intreaba daca vrei sa treci la religia lor.
exemplu: https://www.facebook.com/zaharia.victor.7
Daniel
level 2
level 2

Puncte de reputaţie: 106

Mesajde tavi1985 » Mie Mar 22, 2023 8:22 am

depinde si cine lanseaza toata moda si nu stiu ce. faptul ca sunt normal si imi plac lucrurile normale nu inseamna ca nu vreau tehnologie noua sau etc. sau faptul ca uneori imi plac lucrurile clasice nu inseamna ca nu imi place tehnologia. uneori ma uit la tablouri sau la cladiri si etc vechi dar asta nu inseamna ca refuz un film sf
tavi1985
level 3
level 3

Mesajde Dream Catcher » Dum Mar 26, 2023 3:25 am

Lily » Mie Mar 08, 2023 4:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.

Dumnezeu este peste satana nu doar pentru ca l-a facut, ci si prin faptul ca Dumnezeu nu este creat, este etern, omniprezent, atotputernic, sfant, perfect, etc.

*vrăjeală

dumnezeu e la fel de "perfect" ca gramatica ta! :tongue:
Lily » Dum Mar 19, 2023 1:13 am scrie:Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.

Fals!
Faci ce consideră fețele bisericești corect.
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Puncte de reputaţie: 882

Mesajde BlackOrbit666 » Dum Mar 26, 2023 1:31 pm

Lily » Dum Mar 19, 2023 1:13 am scrie:
tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:33 pm scrie:asta cu tot felul de vraji si etc sunt abureli de luat banii la fraieri

Pai cam da. Dau de oameni vulnerabili si le promit marea cu sarea, iar omul din disperare da oricat. Iar dupa vin cu vrajeli sa te sperie ca iti ramane numele incurcat sau alte vrajeli.

tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:30 pm scrie:
Lily » Mie Mar 08, 2023 3:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.

cand sa fii liber inseamna sa faci toate prostiile si cand nu vrei sa le faci ti se spune ca esti invechit deja e naspa sa fii "liber".

Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.

BlackOrbit666 » Dum Mar 12, 2023 10:19 pm scrie:
Lily » Dum Mar 12, 2023 10:49 pm scrie:Sa inteleg ca acum discerni corect mesajele (mesagerul) si nu ai mai primit niciun mesaj eronat?

Am inteles si ulterior anumite mesaje si mesagerul dar, ca la orice inceput de drum, au existat si diverse greseli in interpretare, mi se pare absolut rezonabil si onest sa fie asa.

Daca as fi spus ca nu ar fi existat greseli, ca eu inteleg toate mesajele inca de la inceput de drum in divinatie, atunci acest lucru ar fi fost total eronat :))

Categoric da, clar exista o evolutie a lucrurilor. Ceea ce ma interesa era daca in momentul asta, cu evolutia pe care o ai, daca intodeauna poti capta mesajul corect. Chiar, de cat timp esti satanist?

Sunt un Satanist Teist de peste 5 ani :).
Poți capta mesajul corect dar după mult antrenament pentru a citi / interpretata lucrurile.
Pax cum Satana in anima ⛧
Imagine - Lucifer and the Morning Star engraving by G. H. Frezza
BlackOrbit666
level 2
level 2

Orientare religioasă: satanist
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Lily » Dum Mar 26, 2023 4:15 pm

Dream Catcher » Dum Mar 26, 2023 5:25 am scrie:dumnezeu e la fel de "perfect" ca gramatica ta! :tongue:
Lily » Dum Mar 19, 2023 1:13 am scrie:Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.

Fals!
Faci ce consideră fețele bisericești corect.

Eu pot sa gresesc, El nu. Apropo, "la fel de perfect" este gresit, stii deja de ce.
Nu, nu fac ce spun fetele bisericesti. Fac ce spun ei doar daca coincide cu ce scrie in Biblie.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde tavi1985 » Lun Mar 27, 2023 9:45 am

deci oricum faci ce zice biblia
tavi1985
level 3
level 3

Mesajde Dream Catcher » Lun Apr 03, 2023 10:00 am

Unde e coloana vertebrală?
Nu ai demnitatea ta, mă, Lily?
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Paco_ste » Mie Apr 05, 2023 3:24 pm

Lily » Dum Mar 26, 2023 6:15 pm scrie:Eu pot sa gresesc, El nu. Apropo, "la fel de perfect" este gresit, stii deja de ce.
Nu, nu fac ce spun fetele bisericesti. Fac ce spun ei doar daca coincide cu ce scrie in Biblie.

S-a inventat Sfanta Traditie ortodoxa. . . . . si pe baza ei "fetzele" bisericesti au si alte ritualuri , zic eu ca de sorginte pagana.
Paco_ste
moderator
moderator

Puncte de reputaţie: 1156

Mesajde Dream Catcher » Dum Apr 09, 2023 12:20 am

Oamenii se tem mai mult de dumnezeu, decît de Satana.
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde tavi1985 » Vin Apr 14, 2023 12:56 pm

pai in biblie vezi oameni pedepsiti cu foc , cu etc
tavi1985
level 3
level 3

Mesajde Dream Catcher » Dum Apr 16, 2023 2:31 pm

Mda. Sau transformați în statui de sare, doar pentru că au privit într-o direcție "interzisă".
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Lun Apr 24, 2023 2:56 pm

Daca demnitate pentru tine inseamna o naroganta imbecila si o negare a defectelor, nu, sigur nu sunt fudula. Imi accept limitele. Consider ca este o dovada de inteligenta. Doar prostul crede ca le stie pe toate. Eu nu sunt Dumnezeu, El este PERFECT, eu am defecte. :mrgreen:
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde tavi1985 » Mar Apr 25, 2023 6:03 am

ca pe vremea monarhiei absolute cand prostul era considerat inferior si avea "datoria" de a fi sclav pe mosie
tavi1985
level 3
level 3

Mesajde Lily » Joi Apr 27, 2023 12:58 am

Cred ca tot cam pe acolo suntem. Tot sclavi, doar ca nu suntem numiti sclavi, ci cetateni, dar in esenta suntem tot cam pe acolo.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Joi Apr 27, 2023 1:21 pm

Lily scrie:Daca demnitate pentru tine inseamna o naroganta imbecila si o negare a defectelor, nu, sigur nu sunt fudula. Imi accept limitele. Consider ca este o dovada de inteligenta. Doar prostul crede ca le stie pe toate. Eu nu sunt Dumnezeu, El este PERFECT, eu am defecte. :mrgreen:

Dacă zici că nu le știi pe toate și că ai defecte, cum poți conchide că zeul este perfect?
Pe ce te bazezi?
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Vin Apr 28, 2023 4:02 pm

Tocmai pentru că sunt imperfectă pot aprecia perfecțiunea Lui. Trăiesc printre oameni imperfecți, știu cum arată imperfecțiunile, iar El nu are nimic de genul ăsta, deci este perfect.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Dum Apr 30, 2023 6:22 pm

Înțeleg "perfect".
Nici eu nu mă pricep la probleme ce țin de fizica cuantică. O să mă apuc să apreciez lucrările specialiștilor, dacă tot habar n-am.
Văd că așa merge!
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Mar Mai 02, 2023 12:12 am

Ok, hai sa o luam altfel. componentii juriului unui concurs de miss sunt toti frumosi? Pot aprecia frumusetea fara sa fie frumosi? Medicii pot trata o boala chiar daca nu o au?
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Joi Mai 04, 2023 11:46 pm

Dacă conceptele lor de frumusețe sunt 100-90-100?
Frumusețea este în ochii privitorului.

Trebuie să înțelegi perfect Universul și legile fizicii pentru a îți putea da cu părerea despre zei.
Altfel... orbii vor fi jurați în concursurile de miss!
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Dum Mai 07, 2023 6:51 pm

Cumva nu am vazut vreun miss unde sa castige vreo grasuta. :)) Frumusetea asta nu pare chiar asa interpretabila.
Doar Dumnezeu intelege perfect universul, in rest nu e vreun om care sa-l inteleaga, deci este absurd.
Orbii pot juriza, doar ca ar trebui sa pipaie ceea ce nu e tocmai de dorit.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Lun Mai 08, 2023 9:55 pm

Dacă eu nu știu o iotă de matematică, pot să îmi dau cu părerea asupra rezolvării unor probleme de matematică?
Dap. Doar zeul înțelege Universul. Deci este aberant să afirme cineva că este perfect!
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Dum Mai 14, 2023 6:56 pm

Repet, nu trebuie sa cunosti tot universul sa il judeci daca este sau nu perfect. Poate concurenta de la miss care a castigat are hemoroizi. :)) Judeci in functie de ceea ce vezi si intelegi, chiar daca nu e tot.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Mar Mai 16, 2023 9:33 am

Vezi FOARTE puțin!
Concurenta de la miss, vine în hainele islamice și u îi pui coroana de miss, pe cap.
Dream Catcher
webmaster
webmaster

AnteriorUrmătorul

Înapoi la General