Moderatori: Manole, Paco_ste
tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:33 pm scrie:asta cu tot felul de vraji si etc sunt abureli de luat banii la fraieri
tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:30 pm scrie:Lily » Mie Mar 08, 2023 3:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.
Dumnezeu este peste satana nu doar pentru ca l-a facut, ci si prin faptul ca Dumnezeu nu este creat, este etern, omniprezent, atotputernic, sfant, perfect, etc.
cand sa fii liber inseamna sa faci toate prostiile si cand nu vrei sa le faci ti se spune ca esti invechit deja e naspa sa fii "liber".
BlackOrbit666 » Dum Mar 12, 2023 10:19 pm scrie:Lily » Dum Mar 12, 2023 10:49 pm scrie:Sa inteleg ca acum discerni corect mesajele (mesagerul) si nu ai mai primit niciun mesaj eronat?
Am inteles si ulterior anumite mesaje si mesagerul dar, ca la orice inceput de drum, au existat si diverse greseli in interpretare, mi se pare absolut rezonabil si onest sa fie asa.
Daca as fi spus ca nu ar fi existat greseli, ca eu inteleg toate mesajele inca de la inceput de drum in divinatie, atunci acest lucru ar fi fost total eronat
Lily » Dum Mar 19, 2023 2:13 am scrie:Pai cam da. Dau de oameni vulnerabili si le promit marea cu sarea, iar omul din disperare da oricat. Iar dupa vin cu vrajeli sa te sperie ca iti ramane numele incurcat sau alte vrajeli.
Lily » Mie Mar 08, 2023 4:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.
Dumnezeu este peste satana nu doar pentru ca l-a facut, ci si prin faptul ca Dumnezeu nu este creat, este etern, omniprezent, atotputernic, sfant, perfect, etc.
Lily » Dum Mar 19, 2023 1:13 am scrie:Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.
Lily » Dum Mar 19, 2023 1:13 am scrie:tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:33 pm scrie:asta cu tot felul de vraji si etc sunt abureli de luat banii la fraieri
Pai cam da. Dau de oameni vulnerabili si le promit marea cu sarea, iar omul din disperare da oricat. Iar dupa vin cu vrajeli sa te sperie ca iti ramane numele incurcat sau alte vrajeli.tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:30 pm scrie:Lily » Mie Mar 08, 2023 3:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.
cand sa fii liber inseamna sa faci toate prostiile si cand nu vrei sa le faci ti se spune ca esti invechit deja e naspa sa fii "liber".
Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.BlackOrbit666 » Dum Mar 12, 2023 10:19 pm scrie:Lily » Dum Mar 12, 2023 10:49 pm scrie:Sa inteleg ca acum discerni corect mesajele (mesagerul) si nu ai mai primit niciun mesaj eronat?
Am inteles si ulterior anumite mesaje si mesagerul dar, ca la orice inceput de drum, au existat si diverse greseli in interpretare, mi se pare absolut rezonabil si onest sa fie asa.
Daca as fi spus ca nu ar fi existat greseli, ca eu inteleg toate mesajele inca de la inceput de drum in divinatie, atunci acest lucru ar fi fost total eronat
Categoric da, clar exista o evolutie a lucrurilor. Ceea ce ma interesa era daca in momentul asta, cu evolutia pe care o ai, daca intodeauna poti capta mesajul corect. Chiar, de cat timp esti satanist?
Dream Catcher » Dum Mar 26, 2023 5:25 am scrie:dumnezeu e la fel de "perfect" ca gramatica ta!Lily » Dum Mar 19, 2023 1:13 am scrie:Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.
Fals!
Faci ce consideră fețele bisericești corect.
Lily » Dum Mar 26, 2023 6:15 pm scrie:Eu pot sa gresesc, El nu. Apropo, "la fel de perfect" este gresit, stii deja de ce.
Nu, nu fac ce spun fetele bisericesti. Fac ce spun ei doar daca coincide cu ce scrie in Biblie.
Lily scrie:Daca demnitate pentru tine inseamna o naroganta imbecila si o negare a defectelor, nu, sigur nu sunt fudula. Imi accept limitele. Consider ca este o dovada de inteligenta. Doar prostul crede ca le stie pe toate. Eu nu sunt Dumnezeu, El este PERFECT, eu am defecte.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 31 vizitatori